“Artificial Intelligence en robotisering bieden alle twee ongelofelijk veel mogelijkheden waar wij in geloven.”

May 24, 2018

PA Consulting is een succesvol technologie en innovatie consultancy bedrijf. PA’s diverse teams van deskundigen combineren innovatie en technologie, om sneller en meer resultaat te bereiken. De klanten passen zich aan, aan de manier van denken en samen bereiken zij blijvende resultaten.

Ook organiseert Pa Consulting voor de eerste keer in Nederland de Raspberry Pi competitie, deze competitie start in September. Studenten en leerlingen kunnen, in een groep, met de Raspberry Pi een innovatieve oplossing bedenken binnen het thema zorg en domotica. Wij kijken uit naar de samenwerking met PA Consulting!

Wij werken samen met House of Digital omdat, wij de ambitie hebben bij mensen en kinderen in Nederland veel bekender te worden als bedrijf dat super goed is in innovatie en technologie. Wij hebben het gevoel dat House of Digital ons daarbij helpt helpt. Ook helpt House of Digital ons om voor de eerste keer in Nederland een succesvolle Raspberry Pi competitie te kunnen doen. 

Ik denk dat Artificial Intelligence en robotisering heel belangrijk worden in de nabije toekomst, omdat ik zie dat die twee dingen nu aan het evalueren zijn. Artificial Intelligence en robotisering bieden alle twee ongelofelijk veel mogelijkheden waar wij in geloven, dat zal komende 10 tot 20 jaar zeker zichtbaar zijn. Ik denk het ook veel impact heeft op de maatschappij.Ernst Brand