“De impact die AI gaat hebben op ons dagelijks leven gaat extreem groot worden”

Apr 25, 2018

BIT-students zijn de 50 beste computer science, artificial intelligence en design studenten in Amsterdam. De BIT-studenten bouwen innovaties voor bedrijven zoals Heineken, Philips en ING. In teams bouwen zij werkende producten in 8 tot 12 weken, dit kunnen innovatieve apps zijn, maar ook coole websites. Zo lang de BIT-students het gevoel hebben dat zij iets van het project kunnen leren, gaan zij de uitdaging aan. Wij kijken uit naar de samenwerking met BIT-students!

“2 jaar geleden hebben wij BIT-students opgericht en wij willen al heel lang een opleiding ontwikkelen. Daarom doen wij mee aan House of Digital, omdat wij een kans krijgen om een opleiding te ontwikkelingen. Wij hopen met House of Digital het onderwijs te veranderen en samen de beste MBO school van Nederland bouwen!

Ik denk dat AI, Artificial Intelligence, heel extreem wordt in de toekomst. De impact die AI gaat hebben op ons dagelijks leven gaat heel groot worden, omdat het heel veel menselijke taken gaat overnemen.” – Dennis Berkhof