“Door samen te werken met House of Digital kan USG ervoor zorgen dat specialisten vakinhoudelijk klaar zijn en blijven voor morgen”

Jun 20, 2018

Via USG werken er dagelijks meer dan honderdduizend mensen bij bedrijven en instellingen in Europa, een van de grootste HR-dienstverleners in de wereld dus! Zij zijn ervan overtuigd dat voor het succes van de organisaties de mensen het verschil maken. Met deze denkwijze verbinden zij talenten in de arbeidsmarkt aan de juiste opdrachten bij de klanten.

“De samenwerking met House of digital is voor USG People/Technicum belangrijk om aangesloten te blijven op de nieuwste ontwikkelingen en zo onze dienstverlening naar onze klanten en kandidaten blijvend te optimaliseren.

Technicum is al ruim 30 jaar specialist in het verbinden van vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. We zorgen er elke dag voor dat de juiste vakman of -vrouw op zijn of haar plek zit. Dit begint met bemiddeling naar een nieuwe baan of project, maar we investeren daarna ook in verdere opleiding en ontwikkeling. De duurzame inzetbaarheid van onze mensen staat voorop. Met trots kunnen we zeggen dat we dagelijks, samen met ruim 600 technisch specialisten, werken aan de dag van morgen.

Door te participeren in House of Digital kan USG in deze samenwerking er voor zorgen dat deze specialisten vakinhoudelijk klaar zijn en blijven voor morgen.

In de loop der jaren hebben we flink wat technologische ontwikkelingen meegemaakt. De wereld verandert en wij volgen deze op de voet. Samen met House of Digital blijven we aangesloten op de ontwikkelingen die de wereld van morgen vormgeven. We passen deze nieuwe kennis toe in onze dienstverlening en daar profiteren onze klanten en technisch specialisten van. Het stelt ons in staat een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons vakgebied en onze mensen.

Nieuwe contacten zorgen voor nieuwe ideeën om onze business te vernieuwen. Internet of Things, artificial intelligence & machine learning gaan een grote impact hebben op de manier waarop wij werken en in contact staan met de markt, onze klanten en kandidaten. We zien deze toekomst met vertrouwen tegemoet.” – Jasmijn Aaldering