“Het is heel belangrijk dat we een grote stap kunnen maken naar een goede aansluiting van het MBO naar het bedrijfsleven.”

Apr 26, 2018

Tegenwoordig is leren anders. Daarom is het belangrijk dat er verschillende leerstijlen zijn die aansluiten bij de wereld van de huidige student. Places to learn heeft een nieuwe leerstijl geïntroduceerd, Blended learning. Blended learning is een onderwijsconcept waarbij studenten leren door de combinatie van face-to-face onderwijs, een elektronische leeromgeving en leren op de werkplek. Wij zijn heel enthousiast hierover en kijken uit naar de samenwerking met Places to learn!

“Wij werken samen met House of Digital omdat wij veel doen met online marketing en wij willen kijken hoe dat goed bij het bedrijfsleven zou passen. En dat kan met House of Digital. Wij hopen eigenlijk zo veel mogelijk onderdelen blended te krijgen, dus op onze manier, digitaal leren. Ook hopen wij een aantal keuze delen te ontwikkelen en samen met de andere partners een duurzame samenwerking aan te gaan. Het zou ook fijn zijn als we van elkaars netwerk gebruik kunnen maken. Het is ook heel belangrijk dat we een grote stap kunnen maken naar een goede aansluiting van het MBO naar het Bedrijfsleven.

De automatisering van marketing is een hele belangrijke digitale ontwikkeling. De taken die mensen nu doen worden overgenomen door digital. En natuurlijk wordt het onderwijs ook steeds meer digitaal.”Petra Schutte, Kay Lagerweij