“Waar Digital vroeger een uitzondering was, wordt het nu normaal!”

Apr 10, 2018

 

WeShareTalent biedt inspiratie, kennis en de connectie, oplossing of strategie waar je zelf niet aan had gedacht. Dit doen zij door hun brede netwerk van organisaties, die bereid zijn om hun kennis en talent te delen, te gebruiken. Wij kijken uit naar de samenwerking met WeShareTalent!

“Wij doen mee aan House of Digital, omdat wij heel erg geloven in het verbinden met de jeugd, het leren van meer generaties en veel meer samendoen met verschillende onderwijsgroepen. Niet alleen hbo en WO. En uit de samenwerking met House of Digital hopen wij twee dingen te halen; mensen met elkaar in contact brengen uit verschillende werelden. En samen werken aan vervolgprojecten, waarin we mooie inhoudelijke uitdagingen aangaan.

Oh dit is een hele moeilijke! Maar ik denk toch dat ik de deeleconomie zie als belangrijkste digitale ontwikkeling in de nabije toekomst. Door alle mogelijkheden die digital biedt kunnen wij samen duurzamer leven.

Digital was vroeger een uitzondering en nu wordt het normaal. Het gaat steeds meer om betekenis geven aan verschillende dingen in de maatschappij, door gebruik te maken van digital.”Michel Verspui, Tessa van Aalderen