“Wij dragen graag bij aan innovatieve trajecten” 

May 9, 2018

Bij Stichting NASC draait alles om scholieren en studenten, van voortgezet onderwijs tot vmbo, mbo en hbo. Het doel is dat de scholieren en studenten op het gebied van ICT voorbereid zijn op hun professionele toekomst. Daarom ondersteunen zij hun opleiding met (digitale) middelen en diensten. Daarnaast zetten zij zich ook in voor uitbreiding van het ICT-opleidingsaanbod, het vertalen van lesmateriaal, verzorgen van docenten trainingen en het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende partijen.

“Wij werken samen met HoD, omdat wij graag bijdragen aan innovatieve trajecten met zaken waarin NASC goed is. Het verzorgen van inspiratiesessies, trainingen en het leveren van inhoudelijke expertise als het gaat om ontwikkeling. En natuurlijk ook het uittesten van lesmateriaal en examens. Wij hopen samen met HoD Inzicht te krijgen in bruikbaar lesmateriaal en NASC op de kaart te zetten als inhoudelijk waardevolle partner.  

Alle apparaten worden aangesloten op het internet, daarom is IoT (Internet of Things) een hele belangrijke digitale ontwikkeling. Het heeft grote gevolgen voor de beveiliging, voor de capaciteit van netwerken, voor deskundigheid en voor degenen die de apparaten gebruiken.”Hans Blankendaal