“Wij maken ons hard om het onderwijs in Nederland een klein stapje verder in de goede richting te helpen”

Jun 12, 2018

Online Agency bouwt, beheert en optimaliseert websites en applicaties. Zij vertalen de wensen van de klanten naar effectieve en duurzame online oplossingen. Het Online Agency team van toegewijde specialisten zorgt met veel plezier voor de online zaken van grote én kleine organisaties.

“Online Agency heeft veel affiniteit met het onderwijs. Een aantal collega’s komt zelf uit het onderwijs of heeft een partner die in dit vakgebied werkzaam is. Wij doen onder andere mee aan het CodeUur initiatief van Stichting Future NL en werken veel met stagiaires. Wij maken ons hard om het onderwijs in Nederland een klein stapje verder in de goede richting te helpen.

Door de samenwerking met dit initiatief van House of Digital hopen we nog meer betrokkenheid bij het onderwijs te krijgen, goede contacten te leggen en meer kennis van het MBO landschap op te doen. Inmiddels zijn we bezig met de ontwikkeling van een platform waarop MKB bedrijven hun (marketing) werkzaamheden kunnen uitbesteden aan MBO studenten.

Nu we de beschikking hebben over enorme hoeveelheden content en data en dit alleen maar toeneemt, wordt het steeds belangrijker om deze data ook goed te kunnen verwerken en te interpreteren. De kennis en tools om de hedendaagse technische mogelijkheden en data effectief in te kunnen zetten zal in de nabije toekomst heel belangrijk zijn en het onderscheid maken tussen succesvolle en minder succesvolle bedrijven.”Hanno Takens